Jekku Berglund

"Tavoitteeni on tulevaisuudessa perustaa johtava somekonsultoinnin yritys, joka työllistää kovimmat nuoret tekijät ja jonka asiakkaina ja kilpailijoina ovat suurimmat suomalaiset ja kansainväliset yritykset. Tai sitten minut nähdään Victoria’s Secretillä roolissa Head of Social Media."

Kuka
Somekuningatar ja Radio Loopin somemanageri, jolla on pettämätön vainu uusimmista trendeistä.

Tunnetaan tästä
Palkittu vuoden radioammattilaisena Radiogaalassa. Oli mukana lanseeraamassa radiokanava Loopia, jonka yhteydessä Jekku Berglund pestattiin ensimmäisenä suomalaisten radiokanavien joukossa somemanagerin rooliin. Jekku Berglund on noussut vaikuttajaksi Suomen sometähtien taivaalle.


kuvitus

Salainen ase: Moto Z + Moto Mods Hasseblad True Zoom
Somereportteri on aina tien päällä, tilanteet muuttuvat nopeasti ja työvälineen on pakko pysyä mukana menossa. Jekun valitsema Moto Z –puhelin on ohut, tehokas ja se muokkautuu rajattomasti Moto Mods lisämoduuleilla. Moto Mods Hasselblad True Zoom muuttaa puhelimen muutamassa sekunnissa tehokkaaksi digikameraksi.

Tutustu Jekun suosikkiin »

Osta


Hae mukaan
"Haen mun tiimiin rohkeaa, sanavalmista ja myös englanninkielentaitoista supersomettajaa. Tottakai snäppi ja insta pitää olla hallussa paremmin kuin muilla".

"Odotukset skabasta on tosi korkeella. Tälläistä ei oo ikinä ennen tehty. Voittaja saa ison näkyvyyden omalle työlle ja oppii tekemään isosti. Oon super innoissani tästä ja odotan hakijoissa tosi kovaa tasoa. En malta odottaa, että pääsen työskentelee voittajan kanssa!".

Jekku Berglund haluaa löytää tiimiinsä supersomettajan, jolla on kaikki kanavat hallussa ja rohkeutta, asennetta ja hulluja visioita. Jekun kanssa ideoit, suunnittelet ja toteutat somereportaasin alansa suurimmilta festareilta.

Julkaise Instagramissa kuva tai video taidoistasi ja ideastasi tunnisteilla #JätäJälki #LenovoCrew #DifferentCreatesBetter ja täytä hakulomake. Jekku Berglund ja tuomaristo valitsevat yhdessä voittajan, josta tulee seuraava Next Generation Creator by Lenovo.