Karoliina Korppoo

"Tahdon luoda pelejä, jotka parantavat maailmaa. Liikunnalliset pelit tekevät pelaajistaan terveempiä, reaktionopeuteen perustuvat pelit opettavat nopeutta, ja niin edelleen. Pelien uskomaton voima opettaa ja motivoida tulee valjastaa hyvään käyttöön."

Kuka
Pelimaailman kliseitä rikkova pelisuunnittelija, jolle erityisesti pelimaailmojen suunnittelu on intohimo.

Tunnetaan tästä
Eniten koskaan myyneen suomalaisen PC-pelin, Cities: Skylines -pelin pääsuunnittelija. Vuoden 2017 alkuun mennessä Cities Skylinesiä on myyty 3,5 miljoonaa kappaletta. Karoliina Korppoo vastasi pelin suunnittelusta.


kuvitus

Salainen ase: Lenovo Ideapad Y900
Karoliina luottaa Legion by Lenovo tuotteisiin, jotka on suunniteltu pelaajien lähtökohdista ja pelaajilta pelaajille - kuten Karoliinan oma tuotantokin. Ideapad Y900 –pelikannettavan tehot pyörittävät vaivatta samaan aikaan peliä ja pelialustaa.

Tutustu Karoliinan valintaan »

Osta

Intel Atom® x5 processor inside™

Intel® Core™ i7 processor
Intel Inside®. Poikkeuksellista suorituskykyä.

Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.


Hae mukaan
"Haluun tehdä jotain aivan uutta. Haluan luoda uudenlaisia tapoja pelata sekä ihmisille kohdata toisensa. Mun haave on, että kilpailun tuloksena syntyy joku ihan uudenlainen yhteisöllisen pelaamisen konsepti joka on suunniteltu erityisesti festariympäristöön. On mahtavaa päästä pallottelemaan ideoita ja innostumaan toisten jutuista"

"Haluutko rikkoa rajoja? Ootko täynnä ideoita siitä millaisia pelejä voisi pelata, kun lauma ihmisiä kokoontuu yhteen? Jos nämä pätevät suhun, hae mun tiimiin! Me tehdään yhdessä jotain uskomatonta".

Karoliina Korppoo haluaa löytää tiimiinsä nuoren pelisuunnittelijan, jolta löytyy näkemystä ja ideoita pelikonseptin toteuttamiseen festariympäristössä. Karoliina Korppoon kanssa ideoit, suunnittelet ja toteutat pelattavan kokemuksen Weekend Festivaliin ja Blockfesteille.

Julkaise Instagramissa kuva tai video peli-ideastasi tunnisteilla #JätäJälki #LenovoCrew #DifferentGamesBetter ja täytä hakulomake. Karoliina Korppoo ja tuomaristo valitsevat yhdessä voittajan, josta tulee seuraava Next Generation Creator by Lenovo.