Millionaire Men

"Me haluamme nauttia tästä kaikesta työnä ja intohimona ja vaikuttaa musabisnekseen vielä pitkään. Aiomme löytää uusia, nälkäisiä, persoonallisia ja lahjakkaita artisteja."

Kuka
Tuottajakaksikko, joka on voittanut platinalevyjä ja esiintynyt kymmenille tuhansille ihmisille.

Tunnetaan tästä
Kahdeksankertaiseen platinalevyyn johtanut yhteistyö Cheekin kanssa "Kuka muu muka" –levyn tiimoilta.


kuvitus

Salainen ase: Lenovo YOGA 910
Millionaire Menin valitsema ultraohut, kevyt ja tehokas kannettava Yoga 910 kulkee mukana keikoilla ja studiolla ilman tehoista tinkimistä. Rannekesarana on katseen kiinnittävä yksityiskohta alumiinisessa ulkokuoressa.

Tutustu Millionaire Menin valintaan »

Osta

Intel Atom® x5 processor inside™

Intel® Core™ i7 processor
Intel Inside®. Poikkeuksellista suorituskykyä.

Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.


Hae mukaan
"Etsimme nälkäistä tekijää, jolla on visio omasta unelmastaan, joka haluaa tuoda Suomen musiikkitarjontaan jotain uutta ja jolla on positiivinen asenne ja palava intohimo tähän maailman parhaimpaan työhön ja harrastukseen".

"On kunnia olla mukana tässä jengissä! Tästä tulee hyvä juttu uusien unelmien toteuttamiseen. Meillä on upea mahdollisuus löytää lahjakkaita tekijöitä ja tutustua uusiin huipputekijöihin. Lähdetään erittäin hyvillä mielin mukaan tähän projektiin".

Millionaire Men haluaa löytää tiimiinsä rapin tai hiphopin superlupauksen, jolla on jo vähän keikkakokemusta ja sitäkin enemmän näkemystä ja visioita. Millionaire Menin kanssa hiot biisiäsi studiossa Universalin julkaisudiiliä varten ja valmistelet keikan Blockfestin päälavalle.

Julkaise Youtubessa kappale, jolla osallistut kilpailuun tunnisteilla #JätäJälki #LenovoCrew #DifferentSoundsBetter ja täytä hakulomake. Kolme eniten yleisöääniä saanutta sekä kaksi tuomariston valintaa pääsevät finaali-shortlistalle, josta valitaan voittaja josta tulee Next Generation Creator by Lenovo.