Tebian

"Suurin tavoitteeni, jonka tulen toteuttamaan on kansainvälisesti tunnettu design-brändi. Brändin nimi on .TEBIAN ja sen luoja olen minä."

Kuka
Itseoppinut muotoilija ja kalustesuunnittelija.

Tunnetaan tästä
Oma kaluste-, vaate- ja asustemallisto. Suunnitellut sisustuksia kalusteineen useisiin ravintoloihin. Lanseerasi vuonna 2016 oman GREATEST HITS kalustemalliston.


kuvitus

Salainen ase: Lenovo Yoga Book
Suunnittelijan työkalun pitää kulkea mukana ja taipua mielikuvituksen jatkoksi vaivatta. Tebianin valinta on Yoga Book, jossa kosketusnäytön lisäksi on piirtoalusta, joka muuttuu tarvittaessa valaistuksi näppäimistöksi ja jolla kalusteiden hahmottelu on luonnollista.

Tutustu Tebianin valintaan »

Osta

Intel Atom® x5 processor inside™

Intel Atom® x5 processor
Intel Inside®. Poikkeuksellista suorituskykyä.

Intel, the Intel logo, Intel Inside, Intel Inside logo, Intel Atom and Intel Atom Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.


Hae mukaan
"Tiimiini etsin henkilöä, joka tulee mun kanssa perinteisiä menetelmiä kunnioittaen modernin tuotteen, jolla on loistava synergia Lenovon tuotteiden kanssa. Materiaalina tulee olemaan puu ja muotokielessä arvostan särmikkyyttä. Anna oma ehdotus joko 1:1 proto kuvalla tai piirroksella. Älä jännitä, vaan luota intuitioon. Jään odottamaan sun ehdotusta."

"Odotan tältä projektilta paljon. Haluan että mun tiimin voittanut tuote on niin pitkälle viety että se päätyy mahdollisesti kaupan hyllyltä kuluttajan käyttöön. Tää kokonaisuus antaa ihan mielettömän hyvän mahdollisuuden kaikille osallistujille näyttää omat skilssit. Ne skilssit mitkä on jääny näyttämättä, kun ei ole ollut siihen mahdollisuutta. Oon ite todella tarkka mun tekemisistä, joten tuun haastamaan voittajaa, ja yhdessä viedään tää homma maaliin. Valittu henkilö pääsee nyt eturivin paikoille toteuttamaan itseään. Tää on mun mielestä mahdollisuus mitä ei kannata missata."

Tebian haluaa löytää tiimiinsä nuoren muotoilijan, jolta löytyy näkemystä ja perinteikkään muotoilun taitoja. Tulet ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan Tebianin kanssa täysin uudenlaisen DJ-pöydän Weekend Festivaliin ja Blockfesteille.

Julkaise Instagramissa kuva tai video taidoistasi tunnisteilla #JätäJälki #LenovoCrew #DifferentDesignsBetter ja täytä hakulomake. Tebian ja tuomaristo valitsevat yhdessä voittajan, josta tulee seuraava Next Generation Creator by Lenovo.