Zouseph’s

"Meidän tavoite on, että Zouseph’sista tulee maailman laajuinen brändi"

Kuka
Vaatesuunnittelijatiimi, jonka takana ovat herrat Alex Vainio ja Juuso Korpi. Vaatemerkki, joka on erityisesti suomalaisten julkkisten suosiossa.

Tunnetaan tästä
Yhteistyökuvioita useiden eri artistien ja erityisesti räppiartistien kanssa. Zouseph’s tekee vaatteita pieniä eriä ja käsin, joten ne revitään käsistä aina kun uusi mallisto tulee julki.


kuvitus

Salainen ase: Lenovo Yoga Book
Zouseph’s valitsi työkaluikseen Real Pen –kynällä varustetut Yoga Bookit. Yoga Book on pieni, näppärä ja ulkonäöltään yksinkertaisen tyylikäs, täysin uudenlainen luovan tekijän työvaline. Vaateluonnokset digitoituvat suoraan piirtoalustalta sähköiseen muotoon.

Tutustu Zouseph’sin valintaan »

Osta

Intel Atom® x5 processor inside™

Intel Atom® x5 processor
Intel Inside®. Poikkeuksellista suorituskykyä.

Intel, the Intel logo, Intel Inside, Intel Inside logo, Intel Atom and Intel Atom Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.


Hae mukaan
"Etsitään meidän tiimiin ompelutaitoista tyyppiä, joka ei pelkää toteuttaa itteensä, vaan tuo omat visionsa esiin. Tyyppiä, joka on valmis toteuttaa jotain mikä tuntuu liian hullulta. Nyt sulla on mahollisuus päästä toteuttaa Zouseph's-vaatebrändin kanssa jotain siistii ja antaa siihen osa sun omaa näkemystä! Me toivotaan, että hakija esittelee haussaan omia valmiita vaatekappaleita. Fiilikset kilpailun suhteen on katossa, koska tällästä ei oo enne tapahtunu ja odotukset voittajan suhteen kovat!"

Zouseph’s haluaa löytää tiimiinsä nuoren muotisuunnittelijan, jolta löytyy ompelutaitoa ja hulluja visioita. Tiimin kanssa ideoit, suunnittelet ja toteutat asut eturivin artisteille Weekend Festivaliin ja Blockfesteille.

Julkaise Instagramissa kuva tai video taidoistasi tunnisteilla #JätäJälki #LenovoCrew #DifferentLooksBetter ja täytä hakulomake. Zouseph’s ja tuomaristo valitsevat yhdessä voittajan, josta tulee seuraava Next Generation Creator by Lenovo.